Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj jízdních kol zadržen

Policisté zadrželi jedoucího pachatele na odcizeném kole  

    V brzkých ranních hodinách dne 25. května 2013 došlo k násilnému vniknutí  do společných nebytových prostor v přízemí domu v Holandské ulici v Kladně. Neznámí pachatelé odtud odcizili 4 kusy horských jízdních  kol. Svým jednáním způsobili majitelům celkovou škodu ve výši 110 000,-Kč. Škoda 100 000,-Kč byla vyčíslena odcizením jízdních  kol a 10 000,-Kč  poškozením plastového okna. Téhož dne ve 2.30 hodin policejní hlídka při kontrolní činnosti zaznamenala pohyb podezřelého muže, který v tuto dobu jel na jednom jízdním kole a druhé tlačil vedle sebe.  Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o 34 letého muže z Kladenska, který byl zadržen a  po provedení prvotního šetření umístěn do policejní cely, neboť obě dvě kola byla odcizena právě v Holandské ulici. Kolem 3. hodiny policisté nedaleko místa zadržení podezřelého prohledali okolí a v parku pod stromem mezi ulicemi Holandská a Americká bylo nalezeno další jízdní kolo i s helmou. Dosud neznámý druhý z pachatelů zde odhodil toto třetí kolo na posledním ze série odcizených jízdních kol z místa činu ujel neznámo kam. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže. První z pachatelů byl následně z policejní cely propuštěn a nyní je prošetřován na svobodě. Po druhém pachateli policisté intenzivně pátrají.  

 

Další případy z Kladenska

 

Dopravní nehoda pod vlivem alkoholu - dne 26. května 2013 došlo v obci Vinařice v Družstevní ulici k dopravní nehodě osobního vozidla Seat Cordoba. Policisté u 22 letého řidiče z Kladna provedli dechovou zkoušku a byla mu naměřena hodnota alkoholu v dechu 1,56 promile. Řidič se nasledně na místě dopravní nehody k požití alkoholu doznal. Dále byl řidič převezen do kladenské nemocnice k ošetření a hospitalizaci. Nyní je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. 

Vloupání do prodejny - dne 24. května 2013 mezi  3. a 4. ranní hodinou za užití násilí se vloupal neznámý pachatel do prodejny v obci Bratronice. Po poškození dveří vnikl do prodejny a odcizil z regálu cigarety v hodnotě cca 30 000,-Kč a mince v hodnotě 2 000,-Kč. Celková škoda činí 32 500,-Kč z toho 500,-Kč nastala škoda poškozením. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže. 

vytisknout  e-mailem