Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj kradl v obchodech

ÚSTÍ NAD LABEM - Krádeže se mu sečetly a přesáhly 5 tisíc korun. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeží v obchodech. Podezřelý 32letý muž se v pěti případech dopustil krádeží v obchodech po celém městě. Při dvou těchto krádežích mu pomáhali komplicové, kdy si vzájemně pomohli se svým
 „nákupem“ alkoholu do svého batohu. Následně byli v těchto pěti případech za pokladnami zadrženi ostrahou prodejny. U tohoto muže se jedná o recidivu. V minulosti byl za majetkovou trestnou činnost již odsouzen a i ve vězení si již několik let odseděl.
 
Žena přišla cestou autobusem o svou peněženku
Ústečtí policisté šetří případ krádeže peněženky. Na obvodní oddělení v Chlumci se dostavila poškozená 58letá žena, která oznámila, že v neděli kolem 18 hodin jí v autobuse č.5 někdo okradl. Poškozená přišla o peněženku s doklady a finanční hotovostí.
 
Otec neplatí na svou dceru
Policejní komisař sdělil obvinění 37letému muži pro trestný čin Zanedbání povinné výživy. Obviněný již v průběhu pěti let nepravidelně platí výživné na svou dceru, kdy nerespektoval rozhodnutí soudu a k rukám matky pravidelně neposílal stanovenou finanční částku. Dluh se v současné době vyšplhal k výši 49 tisíc korun. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až 2 roky.
 
 
Ústí nad Labem 6.10.2015
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem