Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj má na triku sérii vloupání

ÚSTÍ NAD LABEM - Na obviněného soudce uvalil vazbu. 

Ústeckým policistům se podařila objasnit série vloupání do sklepních prostor převážně v lokalitě Střekova. Třicetisedmiletý muž se v srpnu tohoto roku dopustil zhruba desítky vloupání do sklepních prostor v lokalitě Střekovského nábřeží, kde odcizil jízdní kola. Tady ale jeho trestná činnost nekončila. Navštívil také další sklepní prostory v Neštěmicích, Krásném Březně i na Bukově. Svého jednání se dopustil i přesto, že byl v květnu letošního roku pro jinou majetkovou trestnou činnosti již odsouzen. V současné době je stíhán pro trestný čin Krádeže Porušování domovní svobody. Škoda, kterou způsobil se pohybuje kolem 83 tisíc korun. Na obviněného soudce uvalil vazbu.
 
Krádež vozidla
Ústečtí policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle VW Polo 6R. Uvedené vozidlo zmizelo v průběhu noci z dvanáctého na třináctého září z ulice Jizerská. Vozidlo má oranžovou metalickou barvu a rz: 5U9 13-00. Majiteli tak vznikla škoda kolem 150 tisíc korun.
 
Opilec obviněn za jízdu pod vlivem alkoholu
Policejní komisař ve zkráceném přípravném řízení sdělil podezření 45letému muži z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. Tento muž coby řidič vozidla Ford v březnu letošního roku kolem čtvrté hodiny odpoledne v ulici Gagarinova vyjížděl z řady zaparkovaných vozidel, což se mu moc nepodařilo a jedno z vozidel poškodil. Následně se snažil z místa nehody odjet, v čemž mu svědkové ovšem zabránili a zavolali na linku 158. Policisté u řidiče provedli orientační dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 3 promile alkoholu v dechu. Za uvedené jednání tomuto muži hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.
 
Ústí nad Labem 16.9.2013
por. Bc. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

 

vytisknout  e-mailem