Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj má na triku sérii

ÚSTÍ NAD LABEM - Na svobodě si bez škraloupu moc dlouho nepobyl. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ 30letého pachatele, který se v průběhu zhruba jednoho měsíce vloupal do tří osobních vozidel. Z dvou vozidel odcizil kabelku a příruční tašku s veškerými doklady, mobilním telefon, fotoaparátem. Z třetího vozidla odcizil pouze držák na navigaci a měnič napětí. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 20 tisíc korun. Tento pachatel moc dlouho na svobodě bez vroubku nepobil a to vzhledem k tomu, že koncem měsíce dubna si odpykal trest za předešlou obdobnou trestnou činnosti. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.
 
Krádež nářadí
Střekovští policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže nářadí, kdy se dva podezřelí muži (23,21) vloupali do stavební buňky v ulici Novoveská, z níž následně řezací pilu a další stavební nářadí. Svým jednáním způsobili škodu kolem 7 tisíc korun.
 
Vloupání do rekreační chaty
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 20.-21.8. vloupal do rekreační chaty v obci Nakléřov. Z této chaty následně odcizil dvě horská kola, travní sekačku, dětské kolo, dětskou sedačku na kolo a cyklistické helmy. Majiteli tak vznikla škoda kolem 65 tisíc korun.
 
 Řidič nepřizpůsobil rychlost děšti
Krátce po desáté hodině dopoledne došlo v obci Libouchec na hlavní komunikaci č. 1/13 (Děčín-Teplice) k dopravní nehodě vozidla Š-Felice, kdy řidič vozidla pravděpodobně vlivem nepřizpůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky nezvládl řízení a s vozidlem se převrátil na střechu. Jedna osoba je lehce zraněna. V tuto chvíli je komunikace zablokována v obou směrech. Jak ústečtí, tak i děčínští policisté odklánějí dopravu.
 
 
por. Bc. Veronika Hyšplerová
Preventivně informační skupina Ústí nad Labem
E-mail: orulpis@mvcr.cz
Tel.: +420 974 426 208
         +420 724 189 726

vytisknout  e-mailem