Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj měl hlad

CHOMUTOV - Vloupání do chaty, Kdosi řádil v truhlárně.... 

Vloupání do chaty
Neznámý zloděj navštívil chatovou oblast Oslovice. Vyhlédl si opuštěné stavení, poškodil okenici a vnikl dovnitř. Objekt prohledal, v klidu spořádal nalezené potraviny a při odchodu odcizil dalekohled v pouzdře a okrasnou dýku. Majitel vyčíslil celkovou škodu na 4500 korun. Po pachateli bylo vyhlášeno pátrání.
 
Zloděj řádil v truhlárně
Odčerpaná nafta z vozidel a krádež nářadí, to je výsledek řádění neznámého pachatele v objektu truhlárny na Kadaňsku. Kdosi překonal oplocení, následně poškodil vrata do dílny  a odnesl si různé pracovní ruční nářadí. Pak nalezl klíčky od zaparkovaného vozidla, otevřel si palivovou nádrž a odčerpal motorovou naftu. U dvou dalších vozidel pak víčka vypáčil a pohonné hmoty rovněž odcizil. Když zloděj odcházel, zůstala za ním škoda za téměř 42 tisíc korun. Kadaňská policie vyhlásila po pachateli krádeže pátrání.
 
Do bytu ho nezvali
Policejní hlídka zadržela 25letého muže při vloupání do bytu na chomutovském sídlišti.Pachatel vnikl nejdříve na balkon, pak poškodil sklo na balkonových dveřích a vnikl dovnitř. I když byt není delší dobu užíván, nestačil nic odcizit, protože jej překvapila přítomnost strážců zákona. Skončil na policejním oddělení, kde mu bylo sděleno podezření z pokusu krádeže.
 
Podnapilý řidič nezaparkoval
Škodu za téměř sedmnáct tisíc korun bude muset uhradit poškozeným 60letý Chomutovák.Zajíždění mezi vozidla na parkovišti chomutovského sídliště nezvládl a poškodil tři auta.Policisté záhy zjistili, co bylo příčinou mužova jednání. Provedená dechová zkouška totiž potvrdila požívání alkoholu před jízdou, přístroj naměřil 1,99 promile alkoholu v dechu.Na muže nyní čeká obvinění z trestného činu opilství.
 
Prodával drogy
Policejní komisař obvinil 20letého mladíka z Kadaně z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Bylo prokázáno, že si obstarával usušenou rostlinu konopí a tuto pak prodával dalším lidem. Toto jednání prováděl nejméně od začátku letošního roku. Muž byl zadržen a po nezbytných úkonech umístěn do policejní cely. Byl totiž podán návrh na jeho vzetí do vazby.
 

vytisknout  e-mailem