Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj mobilního telefonu dopaden

KLADENSKO - Profesionálním přístupem policisty byl pachatel zadržen. 

Kladenští policisté přijali oznámení, že v sobotu 9. srpna 2014 odcizil neznámý pachatel z baru v ulici Obránců Míru v Kladně mobilní telefon v hodnotě 7 000,-Kč.
 
O měsíc později policista toho času ve svém volnu v pondělí 8. září 2014 v Kladně v ulici U Tržnice poznal podezřelého muže, kterého v době svého výkonu služby viděl na kamerovém záznamu, který byl pořízen v baru v Kladně, kde byl odcizen mobilní telefon.
 
Policista okamžitě zavolal na linku 158 a na místo pohybu podezřelého pachatele byla ihned vyslána policejní hlídka. Policisté oddělení hlídkové služby vyzvali podezřelého muže k prokázání totožnosti. Tímto policejním šetřením bylo zjištěno, že podezřelou osobou je dvaceti dvouletý mladík z Kladna, který se následně policejní hlídce doznal ke krádeži mobilního telefonu v baru v ulici Obránců Míru.
 
Poté byl převezen na policejní hlídkou na obvodní oddělení Kladno Kročehlavy, kde byly s podezřelým provedeny prvotní úkony. Případ je nyní prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
10. září 2014
 

vytisknout  e-mailem