Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj na trzích v Ředhošti

LITOMĚŘICE – Využil tlačenice a nepozornosti návštěvníků  

 

Zloděj na trzích v Ředhošti
V neděli dopoledne se na tržnici v Ředhošti pohyboval lapka. Využil nepozornosti návštěvníků a ve vhodném okamžiku u stánku s textilem odcizil 58leté ženě ze zapnuté příruční tašky peněženku s 2 000 Kč. Obdobně dopadl i 72letý pán. Tomu zloděj vytáhl peněženku se 7 700 Kč a s doklady přímo z kapsy u kalhot. Mladá návštěvnice pak v deset hodin dopoledne zjistila, že ji v kabelce, kterou měla uzavřenou na suchý zip, chybí peněženka s 1 100 Kč. Rovněž postrádala i doklady. Během nedělního dopoledne na tržnici v Ředhošti přišli tři občané o peněženky. Zdali se jednalo o jednoho zloděje nebo šlo o více lapků, policie v současné době vyšetřuje. Trhy v obci budou nadále pokračovat a není vyloučeno, že se kapesní zloděj na tržnici vrátí. Proto policie vyzývá všechny občany, kteří se do Ředhoště chystají, aby si dávali na svoje příruční zavazadla velký pozor.
 

Řidiči, neparkujte na odlehlých místech!
Sobotní slunečné počasí zlákalo milovníky přírody a turistiky k výletům. Jedni z nich zanechali svoje auto v Opárně pod kopcem Lovoš a vydali se kochat krásami Českého středohoří. Když se na místo za dvě a půl hodiny vrátili, auto bylo vykradené. Zloděj využil jejich nepřítomnosti. Automobil zaparkovali na opuštěném místě, což nahrálo pachateli do karet. Při parkování na odlehlých místech se vždy vystavujete riziku, že se stanete obětí krádeže osobního automobilu nebo jeho vykradení. Vždy je vhodnější zvolit a vyhledat vyhrazená a hlídaná parkoviště. Jinak se vám může stát, že z výletu nebudete moci vaším automobilem odjet, protože s ním před vámi odjede zloděj.
 

Krádež dvou jízdních kol
Dvě jízdní kola v celkové hodnotě 8 500 Kč si ponechali dva mladí muži pod schody činžovního domu v ulici Dvouletky v Libochovicích. Kola si zde ponechali přes páteční noc do sobotního poledne. Pachatel využil příležitosti a kola odcizil. Čelí podezření z přečinu krádeže a policie po něm zahájila pátrání. Vyzýváme náhodné svědky krádeže kol, která zmizela pod schody činžovního domu č. p. 384 v ulici Dvouletky, aby kontaktovali libochovické obvodní oddělení.

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 11. 4. 2011
 

vytisknout  e-mailem