Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj na výstavišti

LITOMĚŘICE – Na výstavišti Zahrady Čech postrádají zařízení k čepování piva…  

 

Zloděj na výstavišti
Na začátku pracovního týdne zjistil provozovatel jednoho stánku na výstavišti, že mu v něm chybí věci a zařízení v hodnotě 20 000 Kč. Do stánku se totiž v přesně nezjištěné době uplynulých týdnů vloupal zloděj. Rozbil okno, a poté ve stánku ukradl výčepní zařízení, měřák na CO, pivní narážeč a pět lahví tvrdého alkoholu. Pachatel čelí podezření z přečinu krádeže.
 

 

Nechtěl chleba, ale kabelku
Do litoměřické prodejny pekárny zašel v úterý odpoledne nevítaný host. Neměl totiž zájem o čerstvý chleba nebo jiné pečivo. Jeho úmysly byly nekalé. Využil nepozornosti prodavačky, vnikl do místnosti za prodejním pultem a ukradl kabelku s mobilním telefonem, penězi a platební kartou. Nic netušící ženě za pultem způsobil krádeží škodu 3 760 Kč. Když prodavačka na krádež přišla, lapka byl tentam.
Hodinu před tím však došlo k podobné krádeži i v prodejně květin na Mírovém náměstí. Tentokrát zloděj odcizil v prodejně tašku s doklady a peníze. Majiteli prodejny vznikla škoda v hodnotě několika desítek tisíců korun. I v tomto případě se jedná o neznámého pachatele.
 

Policie upozorňuje prodejce v centru města na tyto dva případy krádeže. Pachatel využil nepozornosti personálu a kradl. V jednom dni byly zaznamenány dvě krádeže. Z tohoto důvodu vyzýváme majitele prodejen k ostražitosti. V případě výskytu podezřelé osoby ihned kontaktujte policii na bezplatné telefonní lince 158.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 12. 01. 2011
 

vytisknout  e-mailem