Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj navštívil prodejnu

BEROUNSKO - Z prodejny zmizelo nářadí i elektronika. 

Policisté obvodního oddělení Hořovice přijali dne 9. října 2020 oznámení o vloupání do prodejny v obci Bavoryně v okrese Beroun.

Neznámý pachatel v časovém rozmezí od 19.00 hodin dne 8. října 2020 do 06.00 hodin následujícího dne poškodil oplocení a vnikl na pozemek budovy prodejny. Následně za užití násilí se po poškození dveří vloupal do prodejny, odkud odcizil nářadí na dřevařské práce a kancelářskou elektroniku. Dále pachatel vnikl do skladových prostor a odcizil motorovou pilu. Pachatel svým protiprávním jednáním způsobil majiteli celkovou škodu ve výši necelých 20 000,-Kč, z čeho škoda vzniklá poškozením činila 4 300,-Kč.

Policie nyní tento případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže vloupáním a po pachateli pátrají.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události, kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu pohybující se v obci Bavoryně na Berounsku poblíž prodejny. Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatele, který se vloupal na pozemek a  do prodejny a následně odcizil věci sdělte na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.


 

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
12. října 2020

vytisknout  e-mailem