Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj obviněn z krádeží

ÚSTÍ NAD LABEM - Škoda, kterou způsobil, se pohybuje kolem 83 tisíc korun. 

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 33letého muže pro trestný čin Krádeže, Porušování domovní svobody a Poškození cizí věci. Obviněný se ve čtyřech případech vloupal do sklepních prostor domu, ze kterých následně odcizil elektrickou sekačku, lyžařské vybavení, jízdní kolo, hokejové brusle a další drobnosti. Majitelům tak způsobil celkovou škodu kolem 83 tisíc korun. Obviněný byl v lednu tohoto roku pro obdobnou trestnou činnost již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.
 
Vloupání do chaty
Období zazimování rekreačních chat nám začalo a majitelé míří do teplíčka svých domovů. Střekovští policisté se již zabývají případem vloupání do rekreační chaty z tohoto víkendu. Neznámý pachatel využil víkendového nepříznivého počasí a vloupal se do opuštěné chaty v Brné, kde široko daleko nikdo nebyl. Z této chaty následně odcizil vodovodní baterie, prodlužovací kabely, nerezové hrnce, stolní gril, elektrickou pilu a další věci. Majiteli svým jednáním způsobil škodu kolem 17 tisíc korun.
 
Krádež vozidla
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci z 18.-19.11. v ulici Mlýnská odcizil zaparkované nákladní vozidlo Fiat Ducato bílé barvy a rz: 6U6 05-81. Majiteli tak vznikla škoda kolem 120 tisíc korun.
 
Krádež nafty
Dosud neznámý pachatel v průběhu neděle na parkovišti u Zámeckého rybníka v Chlumci odcizil z nádrže zaparkovaného vozidla Volvo 180 litrů motorové nafty. Způsobená škoda se pohybuje kolem 6 500 korun.
 
Por. Bc. Veronika Hyšplerová
Preventivně informační skupina Ústí nad Labem
E-mail: orulpis@mvcr.cz
Tel.: +420 974 426 208
         +420 724 189 726

vytisknout  e-mailem