Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zloděj očesal nákladní vozidlo

LIBERECKO - Z pátka na sobotu odcizil neznámý pachatel v Bílém Kostele nad Nisou z nákladního vozidla Iveco díly a poškodil elektroinstalaci. Majiteli vozidla způsobil škodu za 100 tisíc korun. 

Krádež, kterou se v těchto dnech zabývají chrastavští policisté, se neřadí mezi časté. Neznámý pachatel v obci Bílý Kostel nad Nisou si vyhlédl v areálu jedné velkoobchodní firmy odstavené nákladní vozidlo Iveco, které během noci změnil k nepoznání. Řidič, který nákladní vozidlo odstavil v pátek 14. února 2014 v areálu firmy, se po příchodu k vozidlu v sobotu ráno nestačil divit. U vozidla chyběla přední kapota, přední nárazník, dva přední světlomety, dvě přední mlhovky, dva přední blinkry, boční plasty a dokonce i přední registrační značka. To ale nebylo ještě vše. Kromě toho, že vozidlo bylo očesané z venku, poškodil neznámý zloděj dále elektroinstalaci. Firmě, které vozidlo patří, tak způsobil škodu za 100 tisíc korun.

V tuto chvíli již po neznámém pachateli policisté pátrají, kdy mu v případě jeho dopadení hrozí vzhledem k nemalé škodě až pětiletý trest odnětí svobody.

 

por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
tisková mluvčí ÚO Liberec
tel. 974 466 207, 725/900210
18. února 2014

vytisknout  e-mailem