Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj odešel s pěknou výbavou

ÚSTÍ NAD LABEM - Odnesl si vše, co nalezl a jde snadno zpeněžit. 

Dosud neznámý zloděj se v průběhu noci ze 7.- 8. 2. v centru města v ulici Ve smyčce vloupal do sklepních prostor domu, kde ze sklepní kóje následně odcizil tři páry in-line bruslí, tři lyžařské helmy, cyklistickou helmu, sportovní tašku, prodlužovací kabel, potápěčské šnorchly a brýle. Majiteli tak vznikla škoda kolem 25 tisíc korun.

Krádež věcí ze sušárny
Dosud  neznámý pachatel v průběhu noci na Severní Terase v ulici Větrná za použití shodného klíče odcizil z prostor sušárny  oblečení (kalhoty, mikina, ponožky a dvě trička). Způsobená škoda se pohybuje kolem 2 500 korun.

Vloupání do vozidla
Střekovští policisté pátrají po zloději, který se v průběhu noci v ulici Nová vloupal do osobního vozidla Ford Puma, ze kterého následně odcizil autorádio a ze zavazadlového prostoru zesilovač a subwofer. Způsobená škoda se pohybuje kolem 11 tisíc korun.

Krádež nafty
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci v ulici Pražská  z palivové nádrže nákladního vozidla odcizil 200 litrů motorové nafty. Majiteli tak vznikla škoda kolem 7 tisíc korun.

Krádež telefonu
Neznámý zloděj v dopoledních hodinách při cestě trolejbusem z centra města do Neštěmic okradl 17letou dívku. Během cesty jí bez povšimnutí rozepnul zip u batohu a odcizil jí mobilní telefon v hodnotě kolem 3 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 9.2.2011

vytisknout  e-mailem