Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj odnesl vysavač

TEPLICKO - Pachatel vnikl do prodejny dírou ve zdi; Část lupu pachatel zahodil... 

Zloděj odnesl vysavač

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do prodejny elektra. Zloděj vyřezal díru do plechové konstrukce budovy, vnikl dovnitř a odcizil robotický vysavač v hodnotě 11 tisíc korun. Dalších přibližně deset tisíc bude stát uvedení budovy do původního stavu, pachateli hrozí v případě dopadení trestní stíhání pro přečiny krádeže a poškození cizí věci.

Část lupu pachatel zahodil

     Z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelý neznámý pachatel, který v Bílině okradl mladý pár o batoh a kabelku. V průběhu večera jim v restauraci, kde byli na diskotéce, ukradl jejich věci, jejich větší část včetně mobilu pak odhodil do křoví. Okradení tak nakonec přišli jen o peněženky s doklady a platebními kartami, celkovou škodu vyčíslili na dva tisíce korun.

     Podobné krádeže v restauracích, na diskotékách a zábavách policisté vyšetřují poměrně často, návštěvníci podobných akcí by nikdy neměli své osobní věci nechávat bez dozoru, protože zlodějům stačí k odcizení tašky, nebo peněženky jen okamžik.

Vandal poškodil dodávku

     Až rok ve vězení by mohl strávit neznámý vandal, který v Duchcově poškodil cizí auto. V průběhu noci z neděle na pondělí posprejoval barvou zaparkovanou dodávku a vše završil tím, že u auta propíchl dvě pneumatiky. Celkovou škodu oznamovatel vyčíslil na osm a půl tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci.

Hledáme svědky nehod

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 22:00 hodin dne 1. 5. 2018 do 9:45 hodin dne 2. 5. 2018 v Teplicích, ul. Doubravická. Dosud nezjištěný řidič neustanoveného vozidla měl poškodit zaparkovaný automobil Mini, z dosavadního prověřování vyplývá, že vozidlo viníka bylo pravděpodobně bílé barvy.

     Od nehody ujel také řidič vozidla, který v době od 22:30 hodin dne 4. května do 7:00 hodin dne 5. května 2018 na parkovišti u OD Albert v Bílině, ul. Nábřeží naboural do přístřešku na nákupní vozíky a z místa odjel, aniž by přijal opatření daná zákonem. Na místě nehody policisté zajistili kryt přední mlhovky vozidla zn. Ford, které mělo tmavou (modrou, nebo černou) barvu. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

9. 5. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem