Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj okradl nakupujícího

LOUNSKO - Využil nepozornosti muže a odcizil mu peněženku; Vandal poškrábal auto. 

Policie apeluje na občany, aby byli obezřetní a věnovali maximální pozornost svým věcem, peněženkám, osobním dokladům a platebním kartám. I když je v ulicích i v obchodech v současné době méně lidí, než kdykoliv jindy, najdou se bohužel tací, kteří se i v tomto čase dopouští trestné činnosti a neodradí je ani ta skutečnost, že jim hrozí v době vyhlášeného nouzového stavu daleko přísnější tresty.

Policisté v Podbořanech šetří případ zločinu krádeže, ke kterému mělo dojít tento týden v jednom tamním obchodě. Tam neznámý lapka využil nepozornosti nakupujícího a v nestřeženém okamžiku mu měl z nákupní tašky odcizit peněženku s finanční hotovostí a osobními doklady. Okradený muž utrpěl hmotnou škodu vyšší než 10 tisíc korun.

Vandal poškrábal u domu auto
Nepříjemné překvapení čekalo majitele osobního vozidla. Ten před domem v obci na Lounsku našel své motorové vozidlo poškozené. Neznámý poberta v přesně nezjištěný den u auta poškodil dveře a způsobil tak hmotnou škodu ve výši 21 000 korun. Případem trestného činu poškození cizí věci se zabývají policisté obvodního oddělení.

nprap. Ludmila Světláková
Most 9. dubna 2020

vytisknout  e-mailem