Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj poškozené vytrhl telefon z ruky

ÚSTÍ NAD LABEM - Využil příležitosti, kdy nevěnovala pozornost svému okolí. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže na osobě. Podezřelý 20letý muž kolem šesté hodiny večer při vystupování z trolejbusu na zastávce Hraničář využil nepozornosti jedné z cestujících a z ruky jí vytrhl mobilní telefon. Než se poškozená stačila vzpamatovat, tak byl zloděj pryč. Za uvedené jednání tomuto mladíkovi hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Vloupání do chaty
Dosud neznámý pachatel se v průběhu týden vloupal do rekreační chaty na Střížovickém vrchu, kde následně odcizil propanbutanový vařič, postřikovač, a zahradní nářadí. Majiteli tak způsobil škodu kolem 8 tisíc korun.

Vloupání do sklepní kóje
Dosud neznámý pachatel se v průběhu čtyř dnů v ulici Kmochova vloupal do sklepní kóje v panelovém domě. Z této kóje následně odcizil horské kolo, snowboard, lyžařské vybavení, hokejbalové vybavení a vybavení na rybaření. Pachatel svým jednáním způsobil škodu kolem 22 tisíc korun.

Krádež vozidla
Ústečtí policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle, které bylo zaparkované v ulici SNP. Jedná se o vozidlo Š-Fabie, červené barvy, rz: 5U6 13-67 a způsobená škoda se pohybuje kolem 150 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 3.2.2012

 

vytisknout  e-mailem