Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj překonal kódovací zařízení

ÚSTÍ NAD LABEM - Pro majetkovou trestnou činnost byl již v minulosti odsouzen.  

Policejní komisař ve zkráceném přípravném řízení sdělil podezření 40letému muži z trestného činu Krádeže a Poškození cizí věci. Tento muž vnikl do areálu firmy v Trmicích, kde následně vypáčil kódovací zařízení od kanceláří a z trezoru v jedné z nich odcizil finanční hotovost. Svým jednáním způsobil škodu kolem 43 tisíc korun. V minulosti byl již pro obdobnou trestnou činnost odsouzen.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v brzkých ranních hodinách v ulici Neštěmická vloupal do osobního vozidla Suzuki Wagon, ze kterého následně odcizil autorádio, dětský podsedák, autolékárničku, sadu náhradních žárovek a doklady. Majiteli tak způsobil škodu kolem 16 tisíc korun.

Okradena na diskotéce
V neděli krátce po půlnoci v místním klubu v centru města pachatel využil nepozornosti poškozené  a z opěradla židle jí odcizil kabelku s doklady, mobilním telefonem, platebními kartami a finanční hotovostí. Tímto jednáním jí způsobil škodu kolem 4 tisíc korun.

Krádež akumulátorů
Dosud neznámý pachatel v průběhu víkendu z mobilních semaforů na silnici  mezi obcí Církvice a Libochovany odcizil dva akumulátory. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 14.5.2012

vytisknout  e-mailem