Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj při vloupání značně poškodil vozidlo

KLADENSKO – Z vozidla zmizely náhradní díly na servis plynových kotlů a vrtačka. 

Na policejní služebnu obvodního oddělení Kladno Kročehlavy bylo dne 3. května 2019 oznámeno poškození vozidla, do kterého se vloupal neznámý pachatel.

Dosud neznámý pachatel v době od 18.00 hodin dne 1. května 2019 do 09.30 hodin následujícího dne za užití násilí vnikl do osobního vozidla tovární značky VW, které bylo zaparkováno v Kladně v ulici Rybná. Z vozidla následně odcizil aku vrtačku a náhradní díly na servis plynových kotlů v celkové škodě 16 000,-Kč. Při vloupání do vozidla pachatel znehodnotil boční okénko a lak na vozidle, čímž vznikla škoda, která byla předběžně vyčíslena na částku 50 000,-Kč. Pachatel tímto protiprávním jednáním způsobil majiteli škodu, která je nyní ve výši 66 000,-Kč.

Kladenští policisté v současné době tento případ prošetřují jako podezření z trestných činů krádeže a poškození cizí věci a po pachateli pátrají.

Policie vyzývá občany, kteří v inkriminovanou dobu mohli spatřit v Rybné ulici v Kladně podezřelou osobu pohybující se poblíž vozidla, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a svými poznatky dopomohli při dopadení pachatele.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

6. května 2019

vytisknout  e-mailem