Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Zloděj přibral k televizím i pohádky

VSETÍNSKO: Při vloupání způsobil zloděj škodu přesahující šedesát tisíc korun. 

Při vloupání do rekreačního zařízení v obci Dolní Bečva zmizely dvě televize a další elektronika. Pachatel si odnesl také DVD nosiče. Napáchal celkově škodu za několik desítek tisíc korun.

Policisté nadále zjišťují okolnosti vloupání do rekreačního zařízení v obci Dolní Bečva. Dosud zjistili, že k vloupání došlo během prvních pěti dnů letošního roku. Pachatel do objektu vnikl po vypáčení balkonových dveří. Zajímal se hlavně o elektroniku a tak zmizela led televize, televize s DVD přehrávačem, wifi router, satelitní dekodér a průmyslový vysavač. Zloděj nepohrdl ani několika desítkami DVD s pohádkami. Čtyřicetiletému majiteli způsobil pachatel škodu přesahující šedesát pět tisíc korun a to třicet tisíc poškozením balkonových dveří a zbytek odcizením.

Policisté zadokumentovali místo trestného činu. Dále zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Po odcizených věcech i zloději pátrají.  Pachateli pro tyto trestné činy při dopadení hrozí až tříleté vězení.

9. ledna 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem