Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Zloděj řádil v kempu

Český Krumlov - Hned tři stany „navštívil“ zloděj v noci na neděli.  

V noci na neděli ve vodáckém kempu v Rožmberku nad Vltavou neznámý zloděj rozřízl stěny stanu a z peněženky, kterou nalezl uvnitř odcizil finanční hotovost ve výši 5.500 Kč. Peněženku poté odhodil volně v tábořišti. Poškozením stanu vznikla škoda 100 Kč.
 
Po rozříznutí stěny druhého stanu odcizil uvnitř uložený plátěný pytel, který obsahoval 18 bronzových odlitků, tři krabičky cigaret, pár rukavic, pánské plavky a diodovou čelní svítilnu. Poškozením stanu vznikla škoda ve výši 3.000 Kč, plátěný pytel, bronzové odlitky a popruhy svítilny byly poškozeným nalezeny na parkovišti nad tábořištěm.
 
U dalšího stanu si zloděj otevřel zip a z předsíňky stanu odcizil 1.000 Kč z peněženky v batohu, kterou poté i s dalším obsahem pohodil v tábořišti, pánskou teplákovou soupravu, mobilní telefon, dále finanční hotovost 270 Kč z peněženky v boční kapse batohu. Peněženku pak zloděj pohodil s dalším obsahem volně v tábořišti. Dále odnesl bílé značkové sportovní boty, sportovní obuv černé barvy a bílé kotníčkové ponožky.
 
Způsobená škoda byla vyčíslena na celkovou částku necelých 13.000 Kč.
 
Přivolaní policisté a kriminalistický technik ohledali místo činu, vyhotovili fotodokumentaci, zajistili stopy a po sepsání protokolů o trestním oznámení byly ve věci zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.
 

por. Bc. Michaela Hončíková (pcrckpis@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem