Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj řádil v objektu truhlárny

ÚSTÍ NAD LABEM - Odcizil nářadí v hodnotě kolem 100 tisíc korun. 

Chlumčtí policisté šetří případ vloupání do objektu společnosti v Chabařovicích a následnou krádež nářadí. Neznámý pachatelé se v neděli průběhu dne vloupali do objektu, kde odcizil elektrické ruční nářadí. Majiteli tak vznikla škoda kolem 107 tisíc korun.

Z kočárkárny zmizela jízdní kola
V průběhu noci z 31.10.-1.11. na Klíši v ulici Resslova se neznámý pachatel vloupal do společných prostor kočárkárny, odkud následně odcizil dvě jízdní kola, jedno dětské kolo a elektrické nůžky. Způsobená škoda se pohybuje kolem 27 tisíc korun.

Krádež nafty
Neznámý zloděj v průběhu dvou dnů z 30.10.-1.11. v obci Brozánky z nádrže zaparkovaného tahače návěsů odcizil 800 litrů nafty. Způsobená škoda se pohybuje kolem 21 tisíc korun.

Vloupání do skladu materiálu
Policisté ze Severní Terasy vyšetřují další případ krádeže nářadí a materiálu ze sklepních prostor panelového domu v ulici Jizerská. Neznámý zloděj během víkendu odcizil z místnosti, která se v současné době využívá jako sklad, větší množství stavebního materiálu a nářadí v hodnotě kolem 43 tisíc korun.

Krádež vozidla
V průběhu noci na Severní Terase v ulici Ořechová došlo k odcizení vozidla Š-Octavie, stříbrné barvy,rz: 4U4 27-37, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 200 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem