Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj se chtěl zmocnit střešních boxů

KLADENSKO – Pomozte při dopadení pachatele. 

Na policejní služebnu obvodního oddělení Stochov bylo oznámeno vloupání do lodních kontejnerů v obci Tuchlovice na Kladensku.

Dosud neznámý pachatel dne 12. února 2021 v době od 20.00 do 20.15 hodin vnikl na pozemek firmy v ulici Zemědělců v Tuchlovicích. Za užití násilí překonal zabezpečení u tří lodních kontejnerů a následně z jednoho z nich odcizil krabice, ve kterých byly umístěny přepravní boxy na vozidla značky Thule. Pachatel byl při svém protiprávním jednání pravděpodobně vyrušen a odcizené krabice ponechal nedaleko lodních kontejnerů. Škoda byla předběžně vyčíslena na částku 60 000,-Kč.

Policisté v současné době po pachateli pátrají a případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže. Pachatel se tohoto skutku dopustil v čase vyhlášeného nouzového stavu.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události, kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu pohybující se v blízkosti lodních kontejnerů v obci Tuchlovice v ulici Zemědělců.  Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatele, který se vloupal do kontejnerů a pokusil se odcizit krabice se střešními boxy na vozidla sdělte na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158. Dále policie vyzývá občany o spolupráci zda se někdo nepovšiml zaparkovaného vozidla částečně v poli u pozemní komunikace mezi obcemi Srby – Tuchlovice u přemostění na dálnici D6, a to dne 12. února 2021 v časovém rozmezí mezi 19.00 až 20.30 hodinou. I tyto informace k zaparkovanému vozidlu v těchto místech v inkriminované době uvítají policisté na policejní služebně nebo na lince 158.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
16. února 2021

vytisknout  e-mailem