Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj se vloupal do autoservisu

ÚSTÍ NAD LABEM - Policejní hlídka jej však nedaleko dopadla 

Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ vloupání do autoservisu, kdy se policejní hlídce při propátrávání širšího okolí místa činu podařilo zadržet 28letého pachatele. Tento pachatel v areálu autoservisu v Předlicích poškodil tři vozidla, která tam byla v opravě, a svým jednáním  způsobil škodu kolem 33 tisíc korun. Za obdobné jednání byl v květnu loňského roku  již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Vloupání do prodejny
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 16.-17.10. v centru města vloupal do prodejny se zdravotnickými potřebami, ze které následně odcizil notebook a z kasy tržbu. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 11 tisíc korun.

Vloupání do kabin
Střekovští policisté pátrají po zloději, který se v průběhu noci z 16.-17.10. vloupal do budovy TJ Svádov. Následně odcizil zahradní plynový gril, dětskou trampolínu a pánské kolo. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 22 tisíc korun.

Vloupání do rodinného domu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu nedělního odpoledne vloupal do rodinného domu v ulici Severní, ze kterého následně odcizil batoh s notebookem a příslušenstvím a brašnu s fotoaparátem. Majiteli tak způsobil škodu kolem 39 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 18.10.2011

vytisknout  e-mailem