Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj se vloupal do garáží

ÚSTÍ NAD LABEM - Z garáží si odvezl dvě jízdní kola a stavební materiál. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ Krádeže, kdy se podezřelý 22letý muž vloupal do dvou garáží v ulici Železničářská. Z těchto garáží následně odcizil dvě jízdní kola, tři páry lyží a stavební materiál. Svým jednáním způsobil škodu kolem 8 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v dopoledních hodinách v ulici Na Náspu vloupal do osobního vozidla Citröen XM, ze kterého následně odcizil navigaci a autorádio. Majiteli tak vznikla škoda kolem 11 tisíc.

Vloupání do domu v rekonstrukci
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v Předlicích vloupal do přízemního neobydleného bytu, který je v rekonstrukci, kde demontoval plastové okno a následně odcizil střešní vikýř a z přístupného dvora paletu střešních tašek. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 16 tisíc korun.

Krádež světlometů
Dosud neznámý zloděj v průběhu noci v ulici Marvanova ze zaparkovaného vozidla Ford Mondeo odcizil pravý a levý přední xenonový světlomet a čelní masku vozidla. Majiteli tak způsobil škodu kolem 37 tisíc korun.

Opilec za volantem
Ústčtí policisté v neděli krátce před třetí hodinou v noci na Klíši v ulici Resslova kontrolovali 42letého řidiče vozidla Š-Octavia. Při této kontrole byl z řidiče zjevně cítit alkohol, což také potvrdila dechová zkouška s výsledkem 1,95 promile. V současné době je tento muž podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 21.11.2011
 

vytisknout  e-mailem