Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj se vloupal do tří vozidel

ÚSTÍ NAD LABEM - Svým jendáním způsobil škodu kolem 26 tisíc korun. 

Krásnobřezenští policisté šetří případ vloupání do tří osobních vozidel v ulici Žežická. Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 25.-26.7. vloupal do osobního vozidla Citroen Berlingo, Š-Octavia a Chevrolet Spark. Z těchto vozidel si odnesl autorádia a ruční nářadí. Majitelům tak způsobil škodu kolem 26 tisíc korun.

Krádež plechů z parovodu
Trmičtí policisté šetří případ krádeže plechů z parovodu, kdy neznámý pachatel v průběhu zhruba 14 dnů v ulici Hrbovická z odvodňovacího domečku odcizil dveře včetně zárubní a uvnitř oplechování parovodu. Svým jednáním způsobil škodu kolem 31 tisíc korun.

Odcizení katalyzátoru
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci na Bukově v ulici Vojnovičova vnikl do areálu společnosti, kde následně ze zaparkovaného vozidla Hyundai H1 odcizil katalyzátor. Majiteli tak způsobil škodu kolem 23 tisíc korun.

Odsouzený nenastoupil do výkonu trestu
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ Maření výkonu úředního rozhodnutí, kdy 41letý muž se zhruba v polovině měsíce dubna nenastoupil výkon trestu odnětí svobody pro trestný čin Úvěrového podvodu. Z uvedeného důvodu Okresní soud v Ústí nad Labem vydal příkaz k dodání do výkonu trestu, kam také  počátkem měsíce května putoval.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 27.7.2011

vytisknout  e-mailem