Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj se vloupával do objektů

ÚSTÍ NAD LABEM - Z objektů bral vše, co lze snadno zpeněžit. 

Policejní komisař sdělil obvinění 22letému muži z trestného činu Krádeže. Obviněný se v několika případech vloupal do různých objektů, jako jsou zahradní chatky, klubovny, kůlna nebo dílna, z nichž následně odcizil vše, co se mu hodilo (zahradní nářadí, ruční nářadí, motorovou pilu, klempířské náčiní atd.). Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 43 tisíc korun. Uvedeného jednání se dopustil i přesto, že byl v minulém roce pro obdobnou trestnou činnost již odsouzen a koncem března letošního roku podmíněně propuštěn. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Krádež vozidla
Dosud neznámý pachatel v nočních hodinách na Severní Terase v ulici Gagarinova odcizil zaparkované vozidlo Š-Octavie, šedé metalízy, rz: u1 50-08. Majiteli tak způsobil škodu kolem 216 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci v ulici Brandtova vloupal do vozidla VW Touran, ze kterého následně odcizil autorádio s dotykovým displejem a navigací. Způsobená škoda se pohybuje kolem 34 tisíc tisíc korun.

Zloději se zaměřili na datové kabely
Další z řady případů se stal ve sklepních prostorách v ulici Anežky České, kdy pachatel v ranních hodinách odcizil zhruba 30 metrů datových kabelů, čímž došlo k přerušení internetového připojení u 116 bytových stanic. Způsobená škoda se pohybuje kolem 5 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 21.6.2012

vytisknout  e-mailem