Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj se vloupával do sklepů

ÚSTÍ NAD LABEM - Obviněný byl v minulosti již za obdobnou trestnou činnost odsouzen. 

Policejní komisař sdělil obvinění 29letému muži z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody. Obviněný se měl ve čtyřech případech dopustit vloupání do několika sklepních kójí v lokalitě Severní Terasy. Z těchto kójí měl následně odcizit lyžařské vybavení, elektrické a ruční nářadí, obuv a další věci. Svým jednáním způsobil škodu kolem 78 tisíc korun. Obviněný byl v minulosti pro obdobnou trestnou činnost již odsouzen a v současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výši 3 let.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý zloděj se na parkovišti hypermarketu v Trmicích vloupal do vozidla VW Transporter, ze kterého následně odcizil tašku s doklady, firemními věcmi, mobilním telefonem, platební kartou a finanční hotovostí. Majiteli tak vznikla škoda kolem 23 tisíc korun.

Zloděj ženě vytrhl kabelku z ruky
Policisté Ze Severní terasy pátrají po mladíkovi, který dopoledne v areálu nemocnice okradl 62letou ženu. Té ve chvilce nepozornosti zezadu vytrhl kabelku a igelitovou tašku z ruky a rychle zmizel v přilehlém lesíku. Svým jednáním poškozené způsobil škodu kolem 2 tisíc korun.

Krádež kladiva
Neznámý zloděj v odpoledních hodinách z volně přístupné stavby v centru města odcizil bourací kladivo zn. Bosch v hodnotě kolem 25 tisíc korun.
 

vytisknout  e-mailem