Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zloděj byl zřejmě milovníkem hudby

ČESKÁ LÍPA - Škodu za bezmála 137 tisíc korun způsobil neznámý pachatel, který se během uplynulého víkendu vloupal do skladu v ulici U Spojů, ze kterého odcizil hudebniny. 

Českolipští kriminalisté v současné době pátrají po neznámém pachateli, který se během uplynulého víkendu vloupal do skladu v České Lípě. V době od 28. března do 30. března 2014 se neznámý pachatel v ulici U Spojů v bývalém objektu Českého Telecomu vloupal po násilném překonání dveří do místnosti zkušebny, ze které následně odcizil hudebniny za bezmála 137 tisíc korun. Pachatel si tak odnesl dvě elektrické kytary zn. Ibanez, multifunkční koncový zesilovač zn. Behringer Euro Power, mixážní pult zn. Dual Rectifire, elektrickou kytaru zn. LTD Deluxe, pedálovou ladičku na kytaru zn. Boss, zkreslovač zvuku, opakovač tónu, přepínač k zesilovači, textilní dvojobal na kytary, pedál na přepínání efektu a v neposlední řadě kožený pevný kufr zn. Warvick.

Policisté ve věci zahájili šetření k přečinu krádeže, za který v případě dopadení hrozí pachateli vzhledem ke způsobené škodě trest odnětí svobody od jednoho do pěti let.

 

por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
tisková mluvčí ÚO Liberec
tel. 974 466 207, 725/900210
31. března 2014

vytisknout  e-mailem