Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj se zaměřil na alkohol

LITOMĚŘICE - Krádež v obchodě; Vykradl opuštěné auto; Z aut ukradl naftu 

 

Zloděj se zaměřil na alkohol

Do prodejny smíšeného zboží v Drahobuzi na Štětsku se vloupal zloděj. Násilně překonal vstupní dveře a potom si už bral z regálů zboží. Ukradl několik lahví rumu, vodky, přepravky s pivem a další různé druhy tvrdého alkoholu. Nezapomněl i na něco na zub. Z obchodu zmizely uzeniny, cukrovinky. Kromě uvedeného zboží ukradl z prodejny i několik tisíc korun. Při vloupání způsobil škodu 10 000 Kč a hodnota odcizených věcí byla vyčíslena na téměř 26 000 Kč. Dosud neznámý pachatel čelí podezření z trestných činů Krádeže a Poškozování cizí věci.

Zaparkoval na nesprávném místě

Čtyřicetiletý muž udělal chybu, když ponechal zaparkovaný svůj vůz zn. Ford Tranzit na silnici mezi Mentaurovem a Lbínem. Zloděj využil odlehlého místa a nepřítomnosti řidiče, rozbil okénko a do auta vnikl. Na sedadle sebral položenou aktovku a ledvinku s osobními věcmi a penězi. Když se za hodinu majitel vrátil, po zloději nebylo ani památky. Zloděj způsobil krádeží vloupáním 10 000 Kč.

Z aut ukradl naftu
Zloděje neodradil visací zámek na vratech areálu bývalé hasičárny v Mlékojedské ulici v Litoměřicích. V uplynulém dni se vloupal do jejích garáží, kdy ze zaparkovaných automobilů odčerpal naftu. Ze dvou nákladních automobilů a jednoho osobního vozu ukradl celkem 370 litrů pohonné hmoty a způsobil tím škodu přesahující 10 000 Kč. Po pachateli policie pátrá.
 

vytisknout  e-mailem