Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj se zřítil z římsy

LITOMĚŘICE – Přijela pro něho záchranná služba  

Zloděj se zřítil z římsy
Před několika dny se vydali dva lapkové do bývalého objektu VZP ve Svatojířské ulici v Litoměřicích. Pokoušeli se v areálu odcizit měděné okapové svody. Při krádeži však jeden z mužů spadl z římsy budovy a zranil se. Přivolaná záchranná služba zraněného pachatele převezla do litoměřické nemocnice. Oběma mladíkům v uplynulých dvou dnech policie postupně sdělila podezření s přečinu krádež. O trestu rozhodne soud.
 

 

Krádež rotačních škrabek
V Litoměřicích o víkendu zmizely dvě rotační škrabky v Masarykově ulici. Jejich hodnota byla vyčíslena na 45 000 Kč. Rotační škrabky byly volně uloženy v bedně před domem. Případem se zabývají policisté z litoměřického obvodního oddělení. Ke krádeži došlo v sobotu ráno těsně před osmou hodinou. Vyzýváme občany, aby konkrétní informace k dané události zavolali na bezplatnou telefonní linku 158.
 

 

Další krádež nafty na Paška poli
Uplynulá noc přinesla řidiči nákladního automobilu, který parkoval na Paška poli, mnoho nepříjemností a starostí. Když chtěl dnes ráno v půl šesté pokračovat v jízdě, auto se nerozjelo. V noci totiž zloděj využil jeho spánku a z nádrže auta odčerpal 290 litrů nafty v hodnotě 9 570 Kč. Nejedná se však o první případ. Naopak. Krádeže nafty v tomto úseku nad Velemínem se množí. Před 14ti dny zde zloděj odčerpal celkem 613 litrů motorové nafty v hodnotě přesahující 20 000 Kč. Při vloupání do nádrží poškodil víčka a způsobil další pětitisícovou škodu. Řidiči by však v tomto úseku vůbec neměli parkovat, jelikož zde není vyhrazena plocha k parkování vozidel. Vystavují se riziku, že přijdou o naftu a ještě k tomu se dopouštějí dopravního přestupku. V průběhu března a dubna se již jedná o pátý případ krádeže motorové nafty z nákladních automobilů na Paška poli u Velemína.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 6. 4. 2011
 

vytisknout  e-mailem