Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj si donesl židli

ÚSTÍ NAD LABEM - K otevřenému oknu přízemního bytu si přistavil židli. 

Dosud neznámý pachatel v průběhu noci v Neštěmicích v ulici Studentská otevřeným oknem vnikl do přízemního bytu, kde následně odcizil notebook, hodinky, mobilní telefon a finanční hotovost. Do bytu si pomohl tím, že si ke zdi postavil židli, po které posléze vyšplhal. Svým jednáním způsobil škodu kole 13 tisíc korun.

Vloupání do několika nákladních vozidel
Dosud neznámý pachatel v průběhu víkendu vnikl do areálu společnosti v Hostovicích, kde se následně vloupal do sedmi nákladních vozidel. Z pěti vozidel odcizil několik desítek litrů nafty a u ostatních dvou poškodil zámek dveří. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

Ukradené železo už nezpeněžil
Střekovští policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže kovových sloupů z přístřešku na zahradě. Podezřelý 28letý muž si železo o celkové váze 400 kilogramů připravil na komunikaci s tím, že si jej později odveze. K jeho překvapení byl ovšem vyrušen majitelem objektu, který ihned zavolal policii. Pachatel svým jednáním způsobil škodu kolem 20 tisíc korun.

I přes zákaz usedl za volant
Ústečtí policisté včera v odpoledních hodinách kontrolovali 31letého řidiče vozidla Opel Vectra. Při této kontrole zjistili, že řidič má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel až do roku 2013. Svým jednáním se tak dopustil trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a hrozí mu trest odnětí svobody až na 3 roky.
 

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 19.7.2011

vytisknout  e-mailem