Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj si odnesl i poštovní schránku

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj si k radiátoru a krbovým kamnům přibalil i poštovní schránku. 

Dosud neznámý pachatel se v průběhu tří dnů vloupal do rodinného domu v Krásném Březně, kde u vchodu odcizil poštovní schránku a z přízemí domu radiátor a krbová kamna s výměníkem. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 30 tisíc korun.

Vloupání do dvou vozidel
Střekovští policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ vloupání do dvou osobních vozidel. Dva mladíci (17,18) se počátkem měsíce února na parkovišti marketu a v ulici Střekovské nábřeží vloupali do osobního vozidla Š-Fabie a VW Passat. Z těchto vozidel následně odcizili autorádia. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 56 tisíc korun.

Krádež vozidla
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci na Střekově v ulici Žukovova odcizil osobní vozidlo Mazda 323, modré metalízy, rz: ULL 40-94, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 21 tisíc korun.

Z vozidla zmizelo kladivo
Dosud neznámý pachatel se v centru města v ulici Revoluční vloupal do osobní vozidla Š-Favorit, ze kterého následně odcizil bourací kladivo a tašku s doklady a firemními písemnostmi. Majiteli tak vznikla škoda kolem 18 tisíc korun.

Ústí nad Labem 15. dubna 2010

 

vytisknout  e-mailem