Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zloděj si vybral kola uzamčená ve sklepě

LIBEREC - Ze středy na čtvrtek v Žitavské ulici v Růžodole se kradlo ve sklepě panelového domu. Policisté pátrají po pachateli krádeže a dvou odcizených horských kolech. 

Od čtvrtečního rána šetří liberečtí policisté krádež dvou horských kol v Liberci, Žitavské ulici. Majitelé měli svá kola uložena pod zámkem ve sklepě panelového domu. Když se pachatel dostal oknem dovnitř, vybral si z pletivových kójí jedno kolo v hodnotě bezmála 24 tisíc korun a druhé za 13 tisíc korun.

Policisté na místě krádeže provedli šetření a přivolán byl také psovod se služebním psem. Tito zajistili potřebné stopy k rychlému vypátrání pachatele. V případě, že se policistům podaří identifikovat pachatele vloupání, ke kterému došlo 2. září 2015 od čtyř hodin odpoledne až do 3. září 2015 šesté hodiny ráno, tak mu hrozí  obvinění z přečinu krádeže a před soudem až dvouletý trest odnětí svobody.    

Po zloději a odcizených kolech pátrají policisté z Obvodního oddělení Liberec - centrum, kteří přivítají i postřehy sousedů či všímavých kolemjdoucích občanů.

 

4.9.2015
por. Bc. Bohdanka Capuličová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem