Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj si vyhlédl ke krádeži vozidlo za milion

KLADENSKO – Pomozte při pátrání, vozidlo Mini Cooper zmizelo z jedné kladenských ulic. 

Na policejní služebnu obvodního oddělení Kladno dne 18. února 2021 oznámila poškozená třicetiletá žena, že došlo k odcizení osobního vozidla v Kladně v hodnotě jednoho milionu korun.

Následným policejním šetřením bylo zjištěno, že dosud neznámý pachatel v době od 19.00 hodin dne 17. února 2021 do 05.30 hodin následujícího dne odcizil osobní vozidlo tovární značky Mini Cooper, tmavě modré barvy, které bylo zaparkováno v ulici Petrohradská v Kladně. Pachatel svým protiprávním jednáním způsobil poškozené ženě odcizením vozidla škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 1 000 000,-Kč. Tohoto skutku se pachatel dopustil v čase vyhlášeného nouzového stavu.

Policisté případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli i odcizeném vozidle pátrají.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události,  kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu pohybující se u osobního vozidla Mini Cooper v Petrohradské ulici v Kladně. Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatele, který vozidlo odcizil sdělte na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
19. února 2021

vytisknout  e-mailem