Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj si vytipoval prázdný dům

ÚSTÍ NAD LABEM - z domu si odnesl elektroniku + další denní info 

Ústečtí policisté pátrají po neznámém zloději, který se v obci Povrly vloupal do rodinného domu. Ke vloupání došlo v průběhu tří dnů, kdy majitelé nebyli doma. Z domu zmizela převážně elektronika (plazmová TV, domácí kino, CD přehrávač, MP3 přehrávač, digitální fotoaparát, TV a PC sestava. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 64 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se na Klíši v ulici Bezručova vloupal do osobního vozidla VW Passat. Z vozidla následně odcizil autorádio, zesilovač, Subwoolfer, nářadí a 100 litrů nafty v 25 litrových kanystrech. Majiteli tak vznikla škoda kolem 23 tisíc korun.

Řidička i přes zákaz řídila
Ústečtí policisté páteční večer na Střekově při silniční kontrole zastavili 33letou řidičku vozidla Š-Felicie. Při této kontrole zjistili, že má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel na dobu jednoho roku. Tímto jednáním se dopustila trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a Řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.

Krádež části plotu
Neznámý zloděj z areálu firmy v centru města odcizil část obvodových zídek. Jedná se o 80 kusů cementových plotových stříšek. Způsobená škoda se pohybuje kolem 25 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem