Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj skončil ve vazební věznici

ÚSTÍ NAD LABEM - Na triku toho měl více. 

Policejní komisař rozšířil obvinění 27letému muži o další trestný čin Krádeže a Poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení. V prvním případě se obviněný na železniční trati pokusil odcizit kabely, kdy následně došlo k signalizaci poruchy. V dalším případě využil pootevřeného okýnka u vozidla a do vozidla se vloupal. Obviněný se v současné době nachází již ve vazební věznici. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.  

Zloděj vnikl otevřeným oknem do bytu
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který otevřeným oknem vnikl do bytu , ze kterého následně odcizil finanční hotovost ve výši 5 tisíc korun.

Vloupání do elektrického rozvaděče
Dosud neznámý pachatel v průběhu čtyř dnů v Trmicích vnikl do objektu, kde následně z elektrického rozvaděče odcizil příslušenství a poškodil přívodní kabel. Svým jednáním způsobil škodu kolem 10 tisíc korun.

Krádež vozidla
Dosud neznámý pachatel během pěti minut ve Všebořicích v ulici Na Kohoutě z parkoviště odcizil VW Transporter Caravelle, mpz “D“, rz: GB 5889, bílé barvy a dětskou sedačkou. Způsobená škoda se pohybuje kolem 88 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 21.7.2011

vytisknout  e-mailem