Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj trafiku doslova vybílil

LITOMĚŘICE – Ukradl v ní zboží a peníze za 65 000 Kč; další info…  

 

Zloděj trafiku doslova vybílil
Uplynulé noci využil ke krádeži neznámý zloděj. Vloupal se do trafiky ve Štětí. Nebyl to však žádný troškař. Z trafiky totiž zmizelo zboží a finanční hotovost v celkové hodnotě 65 000 Kč. Ve věci se jedná o podezření z přečinu krádeže. Dosud neznámému pachateli, po kterém začali policisté pátrat, hrozí trest odnětí svobody až na pět let nebo peněžitý postih. K podobné krádeži došlo i o den dříve v Bohušovicích nad Ohří. I zde zmizely cigarety, káva, tabák, zapalovače, bonbóny a další drobné zboží. Majiteli prodejny vznikla krádeží vloupáním škoda téměř 16 000 Kč.

 

Alarm vystrašil zloděje
Správné zabezpečení majetku odradilo lapku od krádeže. Vloupal se v pondělí v časných ranních hodinách do budovy dílen v obci Mšené Lázně. Po vypáčení ocelových vrat vnikl do budovy, kde ho vyrušil spuštěný alarm. V okamžiku pachatele přešla chuť na nekalé úmysly. Dostal strach z prozrazení a snažil se co nejdříve z místa zmizet. Vzal nohy na ramena a v mžiku byl pryč. Na vratech však způsobil při vloupání škodu 1 500 Kč a čelí podezření z přečinu krádež.

 

Zloděj ukradl část velkoobjemového kontejneru
Zloději kovů jsou jako straky. Když uvidí ve svém dosahu kovové předměty, vidina zisku je silnější než dobrá morálka. Takto se zachoval i lapka ve Straškově – Vodochodech. U hřbitova objevil velkoobjemový kontejner. Během víkendu z něho odcizil celé zadní čelo v hodnotě 15 000 Kč. Pravděpodobně se ho bude snažit zpeněžit ve sběrně druhotných surovin.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 8. 3. 2011
 

vytisknout  e-mailem