Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj ukradl léky z auta

ÚSTÍ NAD LABEM - Majitel vozu musí pro léky na předpis zase k lékaři. 

Zloděj vykradl vůz VOLVO XC70 šedé barvy krátce po dvanácté hodině polední v ulici Na Spálence. Zde se majitel zastavil na polední pauzu doma a při návratu k vozu zjistil, že došlo k vysklení skleněné výplně u levých zadních dveří, dále na těchto dveřích zloděj poškodil rám okna a pryžové těsnění okna. Pachatel následně ze zadního sedadla vozidla odcizil balení léku ALFUZOFIN Milan 10ml 90 tablet, které si poškozený vyzvedl na předpis těsně před svou zastávkou doma. Zloděj si ještě na cestu přibalil modrý plastový kufřík s elektronickým popisovačem značky Brother. Škoda na poškození vozu se pohybuje kolem 30 tisíc korun, léky byly v hodnotě 500 korun a kufřík měl hodnotu 5 tisíc korun.
 
Zloděj odcizil lešení 
Zatím neznámý pachatel včera dopoledne navštívil společný pozemek pro domy na adrese Zlatá stezka v městské části Brná. Zde odcizil lešení značky HAKI, a to celkem 3,5 kostky - 10 kusů stojin, 9 kusů krátkých spojek, 10 kusů dlouhých spojek, které byly uložené za domem. Celková škoda byla vyčíslena na 25 tisíc korun.
 
Žena při nákupu nekontrolovala svůj batoh 
Zloděj si vytipoval nakupující, která nevěnovala pozornost svému zavazadlu. K události došlo v nákupním středisku v ulici Okružní na Klíši. V nestřeženém okamžiku ji pachatel z batohu, který zavěsila poškozená na nákupní vozík, jemuž nevěnovala dostatečnou pozornost, vytáhl dámskou koženkovou rozkládací peněženku v hodnotě 100 korun. V peněžence žena měla všechny doklady a finanční hotovost 2 tisíce korun.
 
 
Ústí nad Labem, dne 12.11.2013
nprap. Valerie Bartošová
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem