Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Zloděj ukradl peněženku z kočárku

RYCHNOVSKO - Jiný poberta "odstěhoval" část kuchyňské linky 

Hned  tři obvodní oddělení Rychnovska se v sobotu zabývala oznámeními krádeží. Sloužící policisté šetřili krádež platební karty, motorové pily i části kuchyňské linky.

Stopy po nezvaném hostovi objevil oznamovatel v rekreačním objektu v Bartošovicích v Orlických horách. Do chalupy se zloděj vloupal v průběhu měsíce července. U budovy nejprve vylomil část dřevěných dvoukřídlých vrat a poté vykopl zamčené dřevěné dveře do stodoly. Z té pak ukradl řetězovou motorovou pilu zn. Stihl. Majiteli způsobil škodu 6.000 korun. Případ šetří policisté Obvodního oddělení Rokytnice v Orlických horách.

Vloupání do objektu nahlásil poškozený i policistům obvodního oddělení v Kostelci nad Orlicí. Doposud neznámý pachatel v současné době neobývaném domě ve Vamberku rozbil okno u kotelny a vlezl dovnitř. Celou stavbu prohledal a odcizil z ní část kuchyňské linky. Škoda této krádeže vloupáním je odhadnuta na 6.000 korun.

Pobyt na koupališti v Dobrušce skončil neradostně i pro další oznamovatelku krádeže. Z areálu bazénu ji poberta z volně stojícího kočárku ukradl peněženku, ve které žena měla kromě osobních dokladů i finanční hotovost a platební kartu. Škoda této krádeže byla vyčíslena na 4.000 korun.


por. Mgr. Alena Kacálková
21. července 2014

vytisknout  e-mailem