Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj v Dobříčanech

LOUNY - Vloupal se do skladu i zaparkovaného auta... 

Do obce Dobříčany na Žatecku zavítal v minulých dnech zloděj. Vloupal se do areálu jedné tamní firmy. U skladu rozbil skleněnou výplň  okna a vnikl dovnitř. Odcizil různé elektronářadí zn. Makita a Bosch, čímž způsobil škodu přesahující 40 tisíc korun. Poškozením okna způsobil škodu za 1 000 Kč. Tento případ policie šetří jako trestný čin krádeže.

Druhá událost se v Dobříčanech odehrála takřka ve stejnou dobu. Neznámý pachatel tam z neděle na pondělí rozbil boční okno u zaparkovaného osobního vozidla zn. Škoda Fabia a poté z něj odcizil autorádio s přehrávačem CD a DVD. V tomto případě vyčíslil majitel škodu na 8 500 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci. Zda tyto dva případy spolu nějak souvisejí nyní policisté šetří, zároveň pátrají po pachateli-ích.

Ze silnice zmizel akumulátor 

V minulých dnech odcizil neznámý pachatel na silnici č. 6 u obce Ležky, mezi Lubencem a Petrohradem, akumulátor, který napájel světelné zařízení - semafor. Toto zařízení bylo na místě instalováno kvůli tomu, že probíhá frézování vozovky. Způsobená škoda byla odhadnuta na 10 tisíc korun. Policisté věc šetří jako trestný čin krádeže.

V autobazaru řádil zloděj

Jeden autobazar na Podbořansku "navštívil" v minulých dnech nevítaný zákazník. Přišel do provozovny krást a ničit. Ze zaparkovaného vozidla zn. BMW demontoval šrouby na kola, dále odcizil z nákladního automobilu motorovou naftu a přisvojil si další nářadí, přičemž rozbil u odstavených vozidel boční okna. Způsobená škoda odhadem přesahuje 6 000 Kč. Případem se nyní zabývají policisté.

Louny, 11. května2010

vytisknout  e-mailem