Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj v Ředhošti

LITOMĚŘICE – Ředhošťské trhy navštěvují i zloději a další info….  

 

Zloděj v Ředhošti
O víkendu zavítali do Ředhoště opět zloději. V neděli dopoledne okradl lapka 71letého pána přímo na tržnici. Z kapsy u kalhot mu nepozorovaně vytáhl peněženku s osobními doklady a penězi. Muž přišel o 1 400 Kč. Ve stejném dni odpoledne pak ukradl zloděj z nezajištěného osobního automobilu zaparkovaného u tržnice kabelku. Mladá žena v ní měla doklady a finanční hotovost. Krádeží jí dosud neustanovený pachatel způsobil škodu 11 000 Kč. Policie již několikrát upozorňovala na opakující se krádeže na ředhošťských trzích. Přesto k trestné činnosti v těchto místech stále dochází. Lapkové využívají nepozornosti a neopatrnosti návštěvníků. Z tohoto důvodu vyzýváme k ostražitosti právě občany, kteří se do Ředhoště chystají. V případě výskytu podezřelé osoby neprodleně kontaktujte policii.
 

Vykradené auto u Intersparu
V neděli večer postačila pouhá čtvrthodinka zloději k tomu, aby se zmocnil kabelky ponechané v zaparkovaném automobilu na parkovací ploše před nákupním střediskem. Paní si ve vozidle ponechala kabelku. Když se za 15 minut k automobilu vrátila, nevěřila vlastním očím. Kabelka, ve které měla doklady, peníze, platební karty a další věci, byla pryč. Nezbylo jí nic jiného, než se obrátit na policii. Celková škoda, která krádeží vznikla, byla vyčíslena na více než 4 000 Kč.
 

Stoh v Lounkách lehl popelem
V nočních hodinách z neděle na pondělí došlo k požáru stohu v Lounkách na Roudnicku. Rozhořelo se zde 72 balíků slámy v hodnotě 72 000 Kč. Zdali se jednalo o úmysl nebo nedbalostní manipulaci s ohněm policie v současné době vyšetřuje. Případ šetří jako podezření z přečinu poškození cizí věci.
 

Na poli zmizely pístnice ze závlahového zařízení
Škodu na majetku a přerušení provozu závlahového zařízení způsobil krádeží neznámý pachatel. Ten se v uplynulých čtyřech dnech vydal na pole v Dolánkách. Zde odcizil 8 bronzových pístnic ze závlahového bubnového zařízení. Pístnice přitom mizely z pole postupně. Zloděj se na místo činu v průběhu těchto čtyř dnů opakovaně vrátil. Jejich hodnota byla stanovena na 44 000 Kč. Policisté po pachateli zahájili pátrání. Čelí podezření z přečinu krádeže a hrozí mu až tři roky za mřížemi.
 

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 30. května 2011
 

vytisknout  e-mailem