Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj vykradl automaty

LITOMĚŘICE – Odnesl si téměř 25 000 Kč  

 

Zloděj vykradl automaty
Na začátku pracovního týdne v roudnickém baru řádil zloděj. V přesně nezjištěné době násilně vnikl do mincovníků u tří výherních automatů a ukradl z nich peníze. Nikým nezpozorován si odnesl téměř 25 000 Kč. Krádež peněz byla zjištěna dnes časně ráno. Neznámý pobuda čelí podezření z přečinu krádeže a podle trestního zákoníku mu hrozí mimo jiné až dvouletý trest za mřížemi.
 

 

Firma postrádá fotovoltaické panely
V pondělí ráno bylo zjištěno, že ve fotovoltaické elektrárně v Brozanech nad Ohří zmizelo přes noc 50 fotovoltaických panelů. Zloděj přelezl oplocení a ukradl panely, jejichž celková hodnota byla vyčíslena na 800 000 Kč. Krádeží způsobil značnou škodu, a proto mu hrozí trest odnětí svobody od dvou do osmi let. Policie v současné době zjišťuje všechny okolnosti dané události a po pachateli pátrá.
 

 

Další poškozený transformátor
Během víkendu zničil vandal další transformátor. Tentokrát se jednalo o transformátor ve Vrbicích pod vrchem Sovice. Pachatel odmontoval ze stožáru část trafostanice a tu poté rozebral. Z transformátoru odčerpal a ukradl 300 litrů oleje. Svým zavrženíhodným jednáním způsobil na trafostanici škodu 80 000 Kč. Odcizený trafoolej měl hodnotu 20 000 Kč. Podle předběžných zjištění naštěstí nedošlo k poškození obecně prospěšného zařízení. Vandal čelí podezření z přečinů krádež a poškození cizí věci.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 1. 3. 2011
 

vytisknout  e-mailem