Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj vykradl chaty a maringotku

LITOMĚŘICE – Odnesl z nich nářadí a prodlužovací kabely  

 

Zloděj vykradl chaty a maringotku
Během pracovního týdne zavítal nezvaný host do chatové osady Johanka v Lovosicích. Vloupal se do maringotky a dvou chatek. Z maringotky si odnesl prodlužovací kabel, vibrační a úhlovou brusku a také kufr s nářadím. Úlovek mu však nestačil, a proto vnikl i do dvou sousedních chatek. Dalším terčem krádeže se staly tři sekery, kladiva, šroubováky, klíče a kleště. Celková škoda byla vyčíslena na 8 550 Kč. Pachatel čelí podezření z přečinu krádež vloupáním a policie po něm pátrá. Hrozí mu až dvouletý pobyt za mřížemi.

 

Chtěl cigarety a alkohol
Včera navštívil  zařízení diskotéky Severka v Litoměřicích neznámý lapka. O tanec nestál. Do podniku se vloupal v zavírací době. Zajímaly ho cigarety a alkoholické nápoje. Odcizil zde totiž 178 krabiček kuřiva, a 19 lahví s alkoholem. Majiteli diskotéky způsobil škodu přesahující 22 000 Kč. Ve věci se jedná o podezření z přečinu krádeže vloupáním a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.
 

 

Vandal poničil automobil
V uplynulých dnech pracovního týdne poškodil vandal v Litoměřicích osobní automobil zn. Škoda Octavia. V přesně nezjištěné době promáčkl na automobilu kapotu a střechu a způsobil tím škodu 20 000 Kč. Čelí podezření z přečinu poškození cizí věci. Co ho k takovému jednání vedlo, je předmětem šetření litoměřických policistů.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 21. 10. 2011
 

vytisknout  e-mailem