Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj vykradl „náklaďák“

LITOMĚŘICE – Ukradl z něho věci za 45 000 Kč; Vandal poškodil zastávku  

Zloděj vykradl „náklaďák“
Během uplynulé noci se do nákladního automobilu, které bylo zaparkované v Litoměřicích na parkovišti u benzinové čerpací stanice, vloupal zloděj. A opravdu si přišel na své. Majitel ve vozidle totiž zanechal cenné věci. Z kabiny nákladního auta zn. MAN si zloděj odnesl doklady, televizor, DVD přehrávač a další osobní věci. Krádeží vloupáním způsobil škodu přesahující 45 000 Kč. Je podezřelý z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci.

Vandal poškodil zastávku
V Býčkovicích řádil na zastávce autobusu vandal. V uplynulých dnech ji poškodil přímo na návsi obce. Propálil polykarbonátovou výplń, pořezal dřevěnou lavici a barvou pomaloval stěny čekárny. Svým jednáním napáchal škodu 45 000 Kč! Dosud neznámý pachatel čelí podezření z trestného činu poškozování cizí věci a podle trestního zákona mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok nebo propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty. 
 

Vloupal se do dílny
V úterý večer se do dílny ve Vědoucích vloupal neznámý pachatel. Neuzamčenými vraty vnikl na pozemek domu a poté se dostal do uzamčené dílny, ze které odnesl motorovou pilu zn. Husqvarna a ve vedlejší místnosti dílny sebral 72 nápojů Semtex. Krádeží vloupáním způsobil škodu přesahující 14 000 Kč a policie po něm zahájila pátrání. Čelí podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.
 

por. Ing. Alena Romová;25.2.2010

vytisknout  e-mailem