Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj vyřadil z provozu vysílač

TEPLICE -Lidé zůstali bez signálu a další zprávy. 

Zloděj vyřadil z provozu vysílač
     Čtyři patnáctimetrové kabely v hodnotě 12 tisíc korun odcizil neznámý pachatel ze stožáru telefonního vysílače v katastru obce Hrobčice. Následkem toho došlo k přerušení provozu vysílače nejen v Hrobčicích, ale i okolních obcích. Zloděj se tak v případě dopadení bude zodpovídat nejen z přečinu krádeže, ale i ze zločinu poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení, za který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody na jeden rok až šest let.
 
Krádež vozidla
     Policisté pátrají po vozidle BMW černé barvy v hodnotě téměř 500 tisíc korun, které neznámý pachatel odcizil v Teplicích. Podle oznamovatele se zloděj nezjištěným způsobem zmocnil vozidla s německou registrační značkou HH-CE8694 a odjel neznámo kam. Po automobilu bylo ihned vyhlášeno pátrání, pokud se podaří pachatele dopadnout, hrozí mu až pětileté vězení.
 
Do domu se nedostal
     Šestitisícovou škodu způsobil neznámý pachatel, který se v Trnovanech pokusil vloupat do rodinného domu. Pachatel překonal plot, rozbil sklepní okénko a poškodil vstupní dveře, do objektu ale nakonec nevnikl. V případě dopadení mu hrozí trestní stíhání pro poškození cizí věci, krádež ve stadiu pokusu a porušování domovní svobody ve stadiu pokusu. Za tyto přečiny by mohl být odsouzen až k tříletému vězení.
 
 
Teplice, 21. 12. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem