Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj využil otevřené okno

ÚSTÍ NAD LABEM - Ústečtí policisté již zaznamenali druhý případ, kdy pachatel využil otevřeného okna a vnikl do rodinného domu. 

Dosud neznámý pachatel včera v odpoledních hodinách v Neštěmicích v ulici Opletalova  využil otevřeného okna v přízemí rodinného domu, do kterého vnikl a následně odcizil notebook a finanční hotovost. Svým jednáním majitelce způsobil škodu kolem 18 tisíc korun.

Zloděj vozidlo „očesal“
Krásnobřezenští policisté šetří případ krádeže dílů z nákladního vozidla Renault. Pachatel vnikl do uzavřeného areálu společnosti, kde následně ze zaparkovaného nového nákladního vozidla Renault Magnum odcizil přední nárazník, masku kapoty, schody do kabiny, světlomety, zrcátka, akumulátory a další komponenty vozidla. Jinak řečeno vozidlo “očesal“. Poškozené společnosti vznikla škoda kolem 200 tisíc korun.

Krádež vysokonapěťového kabelu
Dosud neznámý zloděj v době od 17.-24.3. z haly stavebního materiálu v Předlicích odcizil 250 metrů vysokonapěťového zemnícího kabelu, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 155 tisíc korun.

Svědkyně maří jednání soudu
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ 32leté ženy, která se opakovaně bez řádné omluvy nedostavuje k soudu a to i přesto, že jí předvolání bylo řádně doručeno. Svým jednáním tak opakovaně zmařila jednání soudu a je tudíž podezřelá z trestného činu Pohrdání soudem, za což jí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky nebo propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 25.3.2011

vytisknout  e-mailem