Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj z chat

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se vloupal do tří rekreačních chat a odnesl si drobnosti. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ vloupání do rekreačních chat, kterého se dopustil 25letý mladík. Pachatel v průběhu jednoho měsíce v zahradní kolonii Bří.Čapků vnikl do tří zahradních chat, ze kterých následně odcizil potraviny, hračky, televizi, nářadí, prodlužovací kabel a další drobnosti. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 9 tisíc korun.

Vandalové poničili dvě auta
V průběhu noci v centru města v ulici Ondříčkova neznámý pachatel či pachatelé poškodil dvě zaparkovaná vozidla Toyotu Land Cruiser a Audi A6. U jednoho z vozidel poškodil zpětné zrcátko a vyryl kosočtverec na zadní dveře. U druhého odlomil zrcátko a udělal rýhu do dveří. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 23 tisíc korun.

Neměl za volant vůbec sedat
Včera v odpoledních  hodinách střekovští policisté v ulici Železničářská kontrolovali 45letého řidiče vozidla VW Multivan. Při této kontrole následně zjistili, že řidič má do června roku 2013 vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Tímto jednáním se dopustil trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 3 let.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 9.3.2012
 

vytisknout  e-mailem