Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Zloděj z ordinací obviněn

České Budějovice – V síti suchovrbenských policistů a českobudějovických kriminalistů uvízl včera 27letý muž z Českobudějovicka  

 Policistům z obvodního oddělení v Suchém Vrbném , ve spolupráci s českobudějovickými kriminalisty, se včerejšího dne podařilo zadržet 27letého muže z Českobudějovicka, který má na svědomí celkem tři krádeže vloupáním do ordinací v ulici M. Školské v krajském městě. Terčem jeho zájmu byla výpočetní technika v celkové hodnotě za 30.000 korun. Dále bylo prokázáno a zjištěno, že podezřelý muž se vloupal do dvou kanceláří ve Vrbenské ulici , kde opět odcizil výpočetní techniku, ale i sýry, sušenky a láhev tvrdého alkoholu. Trestnou činnost páchal v průběhu měsíce května a června letošního roku.
Včerejšího dne spadla klec.
Českobudějovickým kriminalistům se následně ke svému nezákonnému jednání, kterým způsobil celkovou škodu za nejméně 45.000 korun, doznal. Kriminalisté ale nevylučují tu možnost, že podezřelý má na svědomí i další majetkovou trestnou činnost . Sedmadvacetiletý muž již čelí trestnímu stíhání a to pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže vloupáním.

 

vytisknout  e-mailem