Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj z přízemních bytů

ÚSTÍ NAD LABEM - Kriminalisté objasnili případy vloupání do přízemních bytů. 

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 32letého muže pro trestný čin Krádeže a Porušování domovní svobody. Obviněný se koncem listopadu loňského roku ve dvou případech vloupal a v jednom případě se pokusil vloupat do přízemního bytu. Z těchto dvou bytů si následně odnesl finanční hotovost, šperky a elektroniku. Způsobená škoda se pohybuje kolem 86 tisíc korun. Obviněný byl v minulosti pro obdobnou trestnou činnost již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Vloupání do rozestavěného rodinného domu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 6.-7.1. vloupal do rozestavěného domu v Neštěmicích v ulici Turistická. Z tohoto domu odcizil stavební nářadí jako jsou vrtačky, brusky, řezačku, pilu, žebřík a kabely. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 11 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Neznámý zloděj se ve večerních hodinách na Střekově v ulici Raisova vloupal do osobního vozidla Š-Octavia, ze kterého následně odcizil autorádio s navigací, držák na handsfree a sluneční brýle. Majiteli tak vznikla škoda kolem 34 tisíc korun.

Krádež kol
Neznámý zloděj v průběhu noci z 6.-7.1. vnikl do areálu firmy v Neštěmicích, kde se následně vloupal do nákladního vozidla Ford Transit, ze kterého za použití nalezeného heveru a klíče na kola odcizil obě přední kola. Svým jednáním způsobil škodu kolem 24 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem