Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj zaútočil motyčkou

TEPLICE - Vloupal se do chaty a zaútočil na svědka; Neplatí výživné na své dítě + další zprávy. 

Na svědka zaútočil motyčkou
     Policisté zadrželi 31letého muže, který se v katastru obce Moldava vloupal rekreační chaty. Přitom byl vyrušen sousedem poškozeného, na kterého pachatel zaútočil motyčkou a dal se na útěk. Svědkovi vloupání se naštěstí nic vážného nestalo a lapka ani nestačil nic ukrást. Na základě popisu byl pachatel po několika minutách zadržen hlídkou policie a putoval za mříže. Bylo mu sděleno podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a krádeže ve stadiu pokusu. Za ty ho může soudce poslat na šest měsíců až tři léta do vězení.
 
Neplatí výživné na své dítě
     Z trestného činu zanedbání povinné výživy byl obviněn 35letý muž z Bíliny, který od loňského září neplatí soudem stanovené výživné na svého nezletilého syna. Do současné doby tak matce dítěte dluží dvanáct tisíc korun. Za tento trestný čin může jít až na dva roky do vězení.
 
Zmizel stůl i s lavicemi
     Vybavit svou zahradu nebo dům se rozhodl dosud neznámý pachatel, který z budovy nádraží v Teplicích odcizil dřevěný stůl a dvě lavice. Poškozená firma vyčíslila škodu na téměř sedm tisíc korun. Policie věc vyšetřuje jako trestný čin krádeže.
 
Přišli o svá vozidla
    Celkem dvě vozidla byla odcizena během dnešní noci na Teplicku. V Novosedlicích odcizil neznámý pachatel automobil VW Caravelle v hodnotě 40 tisíc korun. V Bílině zase zmizel Seat Alhambra za 150 tisíc korun.  Policisté po odcizených vozidlech i pachatelích intenzivně pátrají.
 
Teplice 8. 4. 2010

vytisknout  e-mailem