Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděj zavítal do servisu

LITOMĚŘICE – Zaměřil se na různé druhy nářadí  

 

Zloděj zavítal do servisu
Do servisu vah v Roudnici nad Labem se před několika dny vloupal zloděj. Z objektu si chtěl odnést elektrickou svářečku, aku vrtačku, elektrické vrtačku, kufr se závitníky, kufr s gola sadou, elektrickou nabíječku na autobaterie, elektrody na sváření, elektrickou pájku, nýtovací kleště a další nářadí. Všechny tyto věci si připravil na chodbě domu. Při nekalém počínání byl však vyrušen, na nářadí zapomněl a vzal nohy na ramena. Hodnota nářadí a věcí, které se chystal odcizit, byla vyčíslena na více než 10 000 Kč. Neznámý pobuda, čelí podezření z přečinu krádeže vloupáním.
 

Nezdařená krádež
V uplynulé noci se zloděj vloupal do nákladního automobilu v Českolipské ulici v Litoměřicích. Po vypáčení dveří u vozidla byl však vyrušen. Ani tento pachatel se nestačil obohatit o věci, které se ve vozidle nacházely. Bál se prozrazení a proto z místa činu utekl. I přesto způsobil při vloupání do auta škodu 20 000 Kč. Je podezřelý z přečinů krádeže vloupáním a poškození cizí věci.
 

Cyklista přišel o kolo
V pondělí dopoledne si vyhlídnul neznámý poberta nové jízdní kolo u výměníkové stanice ve Štětí. Krásné nové černo stříbrné kolo bylo uzamčeno zámkem za rám k mříži dveří. To však lapku neodradilo a se zámkem si poradil. Bicykl v hodnotě 11 500 Kč se mu podařilo odcizit. Jakékoliv informace ke krádeži jízdního kola zn. Kellys Saphyx laskavě oznamte na bezplatné telefonní lince 158. Děkujeme!

 

Alena Romová
Litoměřice 25. 10. 2011
 

vytisknout  e-mailem